EKC Afbouwmaterialen BV - Kanaaldijk Noord 27a-29 - 5613 DH Eindhoven

BadkameraccessoiresBadkameraccessoires

Iedere dag begint en eindigt in de badkamer en met het gebruik van de aangebrachte badkameraccessoires, daarom is het van belang dat badkameraccessoires zorgvuldig gekozen worden en goed op elkaar zijn afgestemd. Ons ruime aanbod badkameraccessoires in Eindhoven zal u helpen uw badkamer op een stijlvolle en gebruiksvriendelijke manier in te richten. Persoonlijke voorkeur en leefsituatie zal de keuze van badkameraccessoires bepalen. Door te kiezen voor badkameraccessoires uit één productlijn creëert u rust en eenheid in uw badkamer. Badkameraccessoires zijn niet alleen esthetisch maar zorgen ook voor comfort en functionaliteit, badkameraccessoires maken de badkamer compleet. 

EKC tegels en sanitair biedt badkameraccessoires aan in uiteenlopende stijlen maar altijd tegen scherpe prijzen. Kom vrijblijvend inspiratie opdoen in onze showroom aan de Kanaaldijk Noord 27a - 29 te Eindhoven en zie welke badkameraccessoires het meest bij uw wensen en smaak passen. Weet u wat u nodig heeft dan kunt u direct een offerte aanvragen voor uw badkameraccessoires.

Tips voor het boren in tegels t.b.v montage van badkameraccessoires.

Boren in tegels voor de montage van badkameraccessoires levert regelmatig problemen op daarom geven we hier wat tips om problemen, frustraties en herstelkosten te voorkomen.
  • Gebruik voor boren in tegels nóóit de klopstand of hamerstand van de boormachine, hiermee slaat u de tegel stuk.
  • Als het mogelijk is de boorplek aanzetten in een voeg.
  • Kras van tevoren voorzichtig met een spijker aan waar u in de tegel wil gaan boren zodat uw boor niet wegglijdt. Als alternatief kan ook schilderstape of een pleister op de tegel worden geplakt om dit te voorkomen.
  • Gebruik altijd een nieuwe steenboor of liever nog een speciale tegelboor.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over badkameraccessoires? Dan kunt u contact op nemen via 040 - 243 37 51 (Eindhoven) of het contactformulier invullen.