EKC Afbouwmaterialen BV - Kanaaldijk Noord 27a-29 - 5613 DH Eindhoven

BadmeubelsBadmeubels

Een badkamer zonder badmeubelen is natuurlijk niet compleet, u heeft hier immers ook opbergruimte nodig. Badmeubelen bepalen de look en sfeer van uw badkamer en bij EKC tegels en sanitair in Eindhoven vindt u een ruim aanbod badmeubelen en accessoires in alle mogelijke stijlen, ook in de stijl van úw badkamer. 

Waar voorheen badmeubelen vooral wit waren zijn hedendaagse badmeubelen in een varieteit aan kleuren en materialen leverbaar volgens de laatste trends en zeer esthetisch. Het is belangrijk dat u goed nadenkt over uw eisen waaraan de badmeubelen moeten voldoen, deze worden immers dagelijks gebruikt door het hele gezin. Hou er ook rekening mee dat een kleine badkamer meer planning vergt dan een ruime badkamer maar in een grote badkamer wilt u natuurlijk dit ruimtelijk gevoel behouden of versterken. 

Badmeubelen moeten allereerst voldoende bergruimte bieden, het liefst op een stijlvolle manier en als één badmeubel niet voldoende ruimte biedt kunt u er voor kiezen deze aan te vullen met spiegelkasten, rekjes, haakjes, planken en/of kolomkasten.

De meest uitgebreide collectie badmeubelen van Eindhoven

Als u op uw gemak wilt kiezen uit alle stijlen badmeubelen in Eindhoven moet u echt eens even een kijkje komen nemen in onze showroom. De mogelijkheden met badmeubelen zijn onbeperkt en ons ruime aanbod zal u zeker inspireren. Bedenk dat mooie badmeubelen de kwaliteit, uitstraling en waarde van uw badkamer zal verhogen. Weet u wat u nodig heeft dan kunt u direct een offerte aanvragen voor uw badmeubelen. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over badmeubelen? Dan kunt u contact op nemen via 040 - 243 37 51 of het contactformulier invullen.