EKC Afbouwmaterialen BV - Kanaaldijk Noord 27a-29 - 5613 DH Eindhoven

MachinetechniekMachinetechniek

Als u kiest voor het machinaal verwerken van gips en cementpleisters, heeft dit grote (positieve) gevolgen voor uw gebruiksgemak en productiviteit. Werken met een machine betekent lichter werken, minder belasting voor uw lichaam en u maakt meer meters in minder tijd.

Knauf machinetechniek Dealer- en Servicepunt

Wij als Service Dealer zijn door Knauf gecertificeerd met een hoog kennisniveau. Onze getrainde Knauf servicemonteurs, beschikken over een goed uitgeruste werkplaats en een ingerichte servicebus om u snel van dienst te kunnen zijn. Daarnaast dragen wij zorg voor reparaties, verkoop, service, onderhoud, verhuur en keuring van de machines. Tevens kunnen wij u goed adviseren bij de eventuele aanschaf van uw machine.

De Knauf PFT machines staan garant voor gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en grote doelmatigheid. U kunt bij ons terecht voor diverse merken zoals: Hama, Putzmeister, PFT, Graco, GBT machines voor zowel onderdelen, service, verhuur en reparaties. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op via ons contactformulier of rechtstreeks met onze servicemonteur: Sander Meulen 06-21885214.