EKC Afbouwmaterialen BV - Kanaaldijk Noord 27a-29 - 5613 DH Eindhoven

Verf en lakkenVerf en lakken

Voorzie je huis van een strakke afwerking met onze professionele lakken. Bij EKC kun je kiezen uit vele verschillende kant-en-klare lak verven, waardoor je altijd de kleur vindt die past bij jouw smaak. We bieden verf van diverse populaire merken; zowel voor de grote als kleine portemonnee. Wil je meer informatie over verf? Neem dan contact met ons op.

Binnen en buiten lakken

Bij EKC kun je terecht voor binnen en buiten lak. Handig als je zowel de kozijnen aan de binnen en buitenkant van een nieuw laagje verf moet voorzien. Voor het beste resultaat raden wij aan om twee lagen grondverf en twee lagen aflak verf met een verfkwast aan te brengen. Onze lak verf hecht op o.a. hout en kunststof. Speciaal voor metalen ondergronden hebben wij ook een metaallak in het assortiment.

Verf in alle kleuren

Bij EKC kun je terecht voor lakken in alle mogelijke kleuren. Bij ons is de keuze enorm. Zit jouw favoriete kleur er toch niet tussen? Geen zorgen, kom gewoon in de winkel langs en dan mixen wij jouw droomkleur voor je. Bij EKC vind je naast matte lak ook hoogglans en zijdeglans lakken.

Voor meer informatie of een offerte kunt u ons contactformulier invullen.