EKC Afbouwmaterialen BV - Kanaaldijk Noord 27a-29 - 5613 DH Eindhoven

TegelsTegels

Tegelgroothandel voor heel Brabant

Schitterende tegels van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat kunt u verwachten van EKC in Eindhoven de groothandel . In de showroom te Eindhoven vindt u tegels voor iedere ruimte. Vloertegels, wandtegels, mozaiek, pebbles en alles voor de afwerking hiervan. Alle tegels staan overzichtelijk gepresenteerd in diverse stellingen. En mocht u de juiste tegels niet direct kunnen vinden, dan vraagt u het aan ons vakkundig personeel. Naast tegelgroothandel is EKC ook de groothandel voor alle aanverwante producten voor het plaatsen en onderhouden van wand -en vloertegels. Denk aan tegelafwerkstrips, tegellijmen en impregneermiddelen.

Tegels neemt u direct mee

U wilt natuurlijk uw project zo snel mogelijk klaar hebben zodat u verder kunt met de volgende klus. De tegels die u uitzoekt neemt u direct mee! Door slim voorraadbeheer zijn bijna alle tegels bij EKC Eindhoven uit voorraad leverbaar. En via de Drive through hal wordt alles voor u ingeladen. 

Voor grote hoeveelheden vloer- en wandtegels kunt u direct een offerte aanvragen bij de tegelgroothandel van Eindhoven. Of kom langs voor een vrijblijvende offerte. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over tegels? Dan kunt u contact op nemen via 040 - 243 37 51 of het contactformulier invullen.